työpaikat

tulisitko töihin pinxinmäelle?

Haluatko meille töihin kesäkaudelle 2020?
Ota yhteyttä! 

 

Pinxinmäki on kesällä suosittu ravintola ja rento illanistujaispaikka, joka tarjoaa Sysmän upeimmat terassimaisemat Päijänteen Tehinselälle. Kesäravintolamme on auki 30.5. alkaen aina elokuun loppuun saakka. Keittiössä valmistetaan konstailematonta ruokaa, puhtaista ja mahdollisimman paljon paikallisista raaka-aineista, tietysti sesonkia hyödyntäen. Ruokapalvelut kattavat monenlaista tarjontaa, aina arkiaamiaisesta tasokkaaseen à la carteen, unohtamatta runsasta ja monipuolista lounasbufeeta. Teemailllat tuovat vaihtelua ja luovat kiinnostavia haasteita niin keittiön kuin tarjoilunkin puolelle.

Taide on tärkeä osa Pinxinmäen toimintaa. Järjestämme vuosittain tasokkaan taidenäyttelyn, jonka rakentamiseen, opastamiseen ja valvomiseen tarvitsemme apua.

 

Oletko sinä etsimämme työntekijä kesäravintolaamme?

 

Haemme kokkeja, salityöntekijöitä, ravintola-apulaisia, jotka osaavat työskennellä itsenäisesti ja toimia oma-aloitteisesti, mutta osaavat myös olla tiimipelaajia ja auttaa siellä missä apua tarvitaan. Edellytämme asiakaspalvelulähtöistä asennetta, työssä onnistumisen ja siitä nauttimisen taitoa, avointa mieltä ja uskallusta heittäytyä hektiseen kesään hymyillen!

 

Tarjoamme monipuolista työtä kiireisessä kesäravintolassa kuvankauniissa järvimaisemissa Sysmän Suopellossa. Plokkausta, tiskausta, siivousta ja muita ehkä ei niin hauskoja tehtäviä hoitavat kaikki talossa työskentelevät ihmiset. Sysmän ulkopuolelta tuleville työntekijöille järjestämme tarvittaessa myös majoituksen.

Oletko sinä etsimämme työntekijä taidenäyttelyymme?

 

Etsimme työntekijää/harjoittelijaa kesän 2020 näyttelykaudelle Pinxinmäelle.

Olet kiinnostunut nykytaiteesta ja sen ilmiöistä ja sinulta löytyy halua katsastaa kulissien taakse näkemään, miten nykytaiteen näyttely syntyy sen alkuideasta loppuun saakka toteutettuna. Olet innostunut taiteen sisällöistä, mutta olet myös valmis tarttumaan innolla ja motivaatiolla erilaisiin töihin, jotka edeltävät valmista näyttelykokonaisuutta, kuten siivoukseen, maalaamiseen, erilaisiin järjestelytehtäviin ja näyttelyvastaavan ja taiteilijan assistenttina toimimiseen.

 

Näyttelyn avauduttua työnkuva saa uuden luonteen ja saat monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta, matkailuneuvonnasta, kassan käsittelystä, lipunmyynnistä ja näyttelyn oppaana toimimisesta ja sen valvomisesta.

 

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, mutta kieltämättä jonkinlainen tuntuma alaan on eduksi työntekijää valittaessa!

 

Tarjoamme touko–elokuun aikana muualta tulevalle työntekijälle/harjottelijalle mahdollisen asumisen ja ruoan. Työtehtäviä voimme räätälöidä työntekijäkohtaisesti siten, että tehtäviin kuuluvat käytännön työtehtävien lisäksi esim. näyttelyn opastukset, näyttelyesitteen toimittamisessa avustaminen, kotisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen, ja mahdollisesti erilaiset työtehtävät myös ravintolan puolella.

 

Kirjoita lyhyt esittely itsestäsi ja kerro, miksi juuri sinut tulisi valita. Mainitsethan hakemuksessasi selkeästi ne ajankohdat, jolloin pääset aloittamaan työn/harjoittelun.

 

Lähetä hakemuksesi yhteystietojen ja cv:n kera osoitteeseen info@pinxinmaki.fi

 

Lisää infoa saat osoitteesta info@pinxinmaki.fi tai 044 973 8533.

Hae meille töihin!

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen info@pinxinmaki.fi

Mainitsethan hakemuksessasi, miksi meidän kannattaisi palkata juuri sinut ja mistä ajanjaksosta olet kiinnostunut.

 

Lisää infoa ravintolapuolen työpaikoista saat:

info@pinxinmaki.fi tai numerosta 044 973 8533.

Lisää infoa taidepuolen työpaikoista saat:

info@pinxinmaki.fi tai Inkeri 050 570 4025 (ma–pe klo 10–16).