pinxinmäki

Pinxinmäki on ainutlaatuinen viihtymö Sysmän Suopellossa: kesällä suosittu ravintola ja rento illanistujaispaikka, joka tarjoaa Sysmän upeimmat terassimaisemat Päijänteen Tehinselälle.

 

Satoi tai paistoi, oli nälkä, jano tai kulttuurin himo, olit yksin, perheen tai ystävien seurassa – aina kannattaa tulla Pinxinmäelle! Meille voit tulla oleskelemaan, lueskelemaan, pelailemaan lautapelejä, surffaamaan netissä, työskentelemään, kahville, aamiaiselle, syömään, juomaan, nautiskelemaan taiteesta tai Sanalla sanoen viihtymään.

Kanta-asiakkaana nautit pitkin kesää valtavista eduista, kuten vapaasta pääsystä taidenäyttelyyn, Sandels hanaolut 5 € (norm. 6 €), viikottain vaihtuvia ruokatarjouksia ja loppukesästä tulossa kanta-asiakasilta. Kaikki tämä ja paljon muuta kivaa – vain 20 €!

 

Tervetuloa viettämään kesää Pinxinmäellä!

keittiö

Keittiössä ja grillissä valmistetaan herkullista, konstailematonta ruokaa mahdollisimman paljon puhtaita paikallisia raaka-aineita ja sesonkeja hyödyntäen – lounasbuffetista à la carteen.

 

Sään helliessä on silloin tällöin tarjolla myös grillimenu, jonka valmistamme terassimme vieressä sijaitsevassa grillikeittiössämme.

 

Olemme valmiina myös tilausmenuihin, kun niistä sovitaan ajoissa etukäteen ja porukkamäärä on sopiva. Kyselepä niistä lisää – Pinxinmäki on nimittäin myös oiva paikka syntymä- tai muiden merkki- ja juhlapäivien viettoon! Hoidamme juhlanne ammattitaidolla herkullisesta ruuasta, tarjoilusta ja sopivista palanpainikkeista muodostuvaksi mieliinpainuvaksi hyvän mielen kokonaisuudeksi. Sesonkien ulkopuolella teemme myös maukasta cateringia toiveidenne mukaan.

taide

Taide on jo erottamaton osa Pinxinmäen kesää. Järjestämme vuosittain tasokkaan taidenäyttelyn galleriassamme ja myös pihapiirin aitat täyttyvät taiteesta.

Tämän vuoden näyttelyn tiedot päivitetään lähiaikoina.

 

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesää Pinxinmäellä! Mukavaan päivään Pinxinmäellä voi yhdistää taiteen, herkullisen ruuan, kahvit ja terassin sekä Pinxinmäen rennonletkeän tunnelman. Mainio kohde ryhmäretkille!

Vinkkaamme tarvittaessa myös muista sysmäläisistä kohteista.

 

Näyttely avoinna 20.6.–8.8.2020

 

rantasauna

Meillä voit nauttia Päijänteen kauniista maisemista myös saunoen ja virvokkeita nauttien. Hiljattain uusitussa rantasaunassa on lempeät löylyt ja vilvoittelemaan pääsee saunan terassille sekä Päijänteen aaltoihin. Saunoa saa omassa rauhassa, vaikka rantasauna sijaitseekin verraten lähellä Pinxinmäen terassia – mikä ei välttämättä ole edes huono asia, sillä virvokkeet ovat lähellä!

Rantasauna varattavissa joka päivä 1h 25 €, lisätunnit à 15 €. Pelkkä suihku 5 €.

Soita, varaa ja nauti!

 
vierasvene-
laituri

Pinxinmäen kylkeen on hyvä rantautua veneellä. Käytössäsi on vierasvenelaituri ja lahden toisella puolella kivenheiton päässä on myös venetankkaus ja septi. Tehinselältä on helppo reitti suoraan Pinxinmäelle ja Pinxinlahti on rauhallinen myös kovemmillakin tuulilla.

Yöpyminen vierasvenelaiturissamme 10 €.

Sysmän keskustan palvelut ovat noin kuuden kilometrin päässä.

 

 
yhteydet

Pinxinmäki Oy

Suopellontie 644

19700 Sysmä

 

Puhelin 044 973 8533

 

info@pinxinmaki.fi

www.pinxinmaki.fi

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
tiedustelut & varaukset

 

044 973 8533

info@pinxinmaki.fi

Tilausruokailukyselyt

sähköpostitse, kiitos!

Liitypä postituslistallemme, jos haluat saada sisäpiiritietoa!